dinsdag, januari 02, 2007

Een nieuw jaar, een nieuw begin!

Happy New Year from Us
Zo, allemaal een beetje aan het bekomen van de feestdagen. Het is toch een hectische periode met een geloop van hier naar ginder om cadeautjes te vinden en om naar verschillende feesten te gaan.


Wij dachten lekker thuis te blijven onder ons tweetjes en te genieten van het vuurwerk op ons appartementje. Maar het winderige weer gooide wat roet in het eten. Het vuurwerk van op de Schelde werd geannuleerd.

Maar dat lieten we niet aan ons hart komen. Samen hebben we het gezellig gehouden en lekker gegeten. Om middernacht zijn we dan toch op het terras gaan staan om het overige vuurwerk te bekijken. Stevig ingeduffeld voor de wind. Net als onze buren trotseerden we de kou om het spektakel dat nieuwjaarsnacht heet te ondergaan. Daarna zijn we nog bij hen gaan vieren.

En zo was de nieuwjaarsnacht snel voorbij. Ik en Marc wensen jullie dan ook allemaal het beste voor 2007. Dat het een jaar vol passie, geluk, liefde, genegenheid, vrede, en vooral een goede gezondheid mag zijn. Om nog eens na te genieten kan je hier het filmpje van het vuurwerk nog eens bekijken dat ik opgenomen heb. Is een opname van 23.55u tot 0.05u.



Nu weer op naar het alledaagse leven. Dat zal wel snel zijn want vannacht mag ik weeral gaan werken. Twee weken zijn voorbij gevlogen. Marc kan zich nu ten volle op zijn examens storten. Duimen dat het allemaal goed verloopt.

Stevige en dikke knuffels,
Steve